Verjaardagsslinger met naam | va € 17,50

web-slingerAltijd een feestelijke ontvangst met deze verjaardagsslinger voor het raam! De slinger is verkrijgbaar in diverse kleuren vilt, kralen en satijnkoord. Neem contact op voor de actuele voorraad. De hoogte van de letters is ca 13 cm. De basisslinger met ‘HOERA’ en ‘JARIG’ maak ik voor 17,50 euro. Je kunt de slinger voor het hele gezin gebruiken, de namen zijn te bestellen voor 1,50 euro per letter in combinatie met de basisslinger.

Deze verjaardagsslinger is niet alleen origineel, maar gaat ook een leven lang mee en kan gebruikt worden voor het hele gezin omdat de naam in het midden vervangbaar is.

De vilten letters van de basisslinger worden in één of twee kleuren naar wens gemaakt, evenals de naam. Daarvoor kun je naar wens twee andere kleuren kiezen. Geef je kleurvoorkeuren door voor het vilt, de kralen (drie kleuren) en het satijnkoord.

Standaard wordt de slinger geleverd met ruim 1 meter aan weerszijden zodat hij in praktisch elk raam gehangen kan worden. Een andere maat kan uiteraard ook in overleg.

De verjaardagsslinger is niet alleen leuk om voor je eigen gezin te bestellen, maar ook als cadeau een schot in de roos!

Wil je liever alleen de naam bestellen? Dat kan ook, voor 2,50 euro startkosten vermeerderd met 1,50 euro per letter. De basisslinger kan dan in een later stadium er nog bij gekocht worden. Een kleine naamslinger (6,5 cm hoogte) kan ook.

Geef een reactie