Over Daphne

daphneWat leuk dat je DSWART.nl hebt gevonden! Hier toon ik je graag mijn handgemaakte creaties. Ik gebruik onder andere vilt, hout en kralen. Op deze website zie je wat ik zoal gemaakt heb en het assortiment is nog altijd groeiende. Regelmatig voeg ik iets nieuws toe aan mijn creaties, dus houdt de website in de gaten of ‘like’ de Facebookpagina DSWART creaties om niets hoeven missen!

Creatief ben ik eigenlijk al lang. Als klein meisje tekende ik al (tekenfilm)figuren en kopieerde mijn moeder deze voor de zieke kinderen in het kinderziekenhuis om in te kleuren. Houtskool tekeningen die ik vroeger maakte voor mijn zus van Winnie de Pooh en zijn vriendjes prijken nu in de slaapkamer van mijn neefje. Lange tijd heb ik weinig gedaan met mijn creativiteit. Maar begin 2014 beloofde ik mezelf er meer mee te gaan doen. En dat is gelukt. Zakelijk en privé is het nagenoeg altijd druk en avondjes freubelen werkt voor mij heel ontspannend. Zien wat ik zoal gemaakt heb? Klik snel door.

Om te voorkomen dat mijn hele huis straks vol ligt met creaties, presenteer ik ze graag op deze website. Wellicht zit er iets bij dat jij leuk vindt. Voor jezelf of om weg te geven. Mijn creaties lenen zich goed voor (kinder)cadeautjes. Neem eens kijkje bij ‘cadeaus’ om te kijken wat ik zoal (in opdracht) maak. Maar misschien wil je wel een eigen ontwerp laten maken. Ik doe het graag. Jij bent de baas over jouw bestelling. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden door te nemen.

Groet! Daphne

Eén gedachte over “Over Daphne

  • 4 juni 2015 om 14:47
    Permalink

    Wat een mooi broodplankje kreeg mijn dochter Giulia! Een super leuk en origineel cadeau!

    Beantwoorden

Geef een reactie