Nieuwe look & feel

3947725031_d237a02b07Creatief bezig zijn doe ik niet alleen met de hand, maar ook digitaal. De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan de look & feel van deze website. Het begon allemaal met het besluit me voor te bereiden op een KvK inschrijving. Aangezien dan een en ander ook strak moet zijn (daar komt mijn communicatie achtergrond naar boven), begon ik met de migratie van daphneswart.nl naar DSWART.nl. Nu kan ik daar de nieuwe look & feel aan toevoegen. De website is verfrist met een nieuwe template waar mijn collectie creaties goed in de spotlight gezet kan worden.

Nadeel is wel dat alle foto’s die ik eerder heb gemaakt van mijn creaties, die nu een ander thuis gevonden hebben, allemaal ‘verkeerd’ gemaakt heb. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik maak nu van al mijn creaties nieuwe foto’s en zo zal ik langzaam ook betere foto’s op de website kunnen plaatsen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe template. Dol ben ik op de sliderfunctie en in mijn nopjes met details zoals het favicon. Ik hoor je denken. Het favi-wattes? Een favicon is de kleine icoontje dat verschijnt in het tabblad van je browser. Als het goed is zie je daar nu DS in roze/groen staan 🙂

Omdat we door de bomen ook het bos willen blijven zien heb ik de artikelen met alle vilt kussens gebundeld in één artikel, zoals ik dat ook met de diverse houten planken heb gedaan.

Geef een reactie