Geslaagde Koningsdag

koningsdag-kraamHet was even wennen tussen de kinderen met spulletjes die voor vijftig cent of een euro verkocht werden, maar het was zeker leuk. Om zeven uur streek ik neer naast Leendert, de zoon van neef Arthur. Mijn creaties gezellig naast elkaar uitgestald op de tafel en om half acht kwamen de eerste koopjesjagers al. 

De dag begon koud, maar al snel kwam het zonnetje door. Toen was het prima vertoeven in mijn kraampje aan de Breedveldsingel. Heel veel leuke reacties heb ik gekregen op mijn creaties en een dikke stapel visitekaartjes verdween in de zakken en tassen van geïnteresseerde voorbijgangers.

Het werd een gezellig samenzijn met bekenden en onbekenden bij mijn kraampje. Hoewel er ter plekke niet veel verkocht is, is er nu al een duidelijke stijging in het aantal bezoekers op de website. Heel leuk om te zien!

Toch is er nog wel iets verdrietigs te melden. Het schaapje heeft vandaag geen nieuw thuis gevonden. Daarom zijn we op zoek naar een liefdevol thuis voor het schaap voor slechts 22.50 euro.

Ben jij één van de geïnteresseerden die mijn visitekaartje aan nam? Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Speciale verzoeken ben ik goed in, dus neem gerust contact op om je wensen te bespreken.

koningsdag-amelieenchriskoningsdag-aafke

 

 

 

 

 

 

Blije kinders met hun DSWART koningsdagkronen!

 

Geef een reactie