Een cartoon-afbeelding van jouw kind

web-cartoonDSWART ontwerpt ook cartoons op basis van foto’s van kinderen voor gravures op brood- en snijplanken (vanaf 15 euro). De cartoon-afbeelding wordt speciaal voor jou ontworpen zodat jouw kind echt herkenbaar is in de cartoon. Denk bijvoorbeeld aan een leuk verjaardagscadeau om van te eten, een cadeau voor opa en oma, een afscheid van het kinderdagverblijf of juf of meester.

Een rond broodplankje is inclusief het ontwerp van een cartoon. Een grote plank is inclusief het ontwerp van twee cartoons. Er geldt een toeslag elk kind meer dat ontworpen wordt per aangekocht product. Jouw prijs weten? Whatsapp even!

 

Toepassingen grote plank:

De grote plank wordt in overleg uitgevoerd met lasergravure (lichtbruin) of met de hand (zwart). Klik hier voor meer informatie en voorbeelden van een grote plank.

WEBteunbenWEBbenteunirislotteWEBDaanLizeJortVesper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen ronde plank:

Klik hier voor meer informatie en voorbeelden van de ronde plank.

WEBElise WEBtijmen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen afwijkende maten: 

Naar wens kan de gravure ook op andere materialen gegraveerd worden, waaronder deze grote acacia houten plank die cadeau werd gedaan aan de juffen van de kleuterklas van de kinderen die naar groep 3 gingen. Neem voor jouw wensen even contact met me op.

WEBjuffenplanken

Geef een reactie